lauantai 11. maaliskuuta 2017

Meän väylä, väylä pukea mahdoton sanoiksi.

Minulle runot ovat tapa käsitellä tunteita, niin omia kuin vieraita. Runoissa sanoiksi puetaan maailman mahdottomuus, kauneus, rumuus, viha, rakkaus ja onnellisuus. Välillä sanat harrastavat kerrospukeutumista. Silloin runot välittävät monia tunteita. Mutta mielestäni runon syvin olemus on ennen kaikkea kauneus. Oli runo millainen tahansa, on se tulkitsijalleen aina henkilökohtainen lukukokemus. Mielestäni se, jos jokin on kaunista.

On ihanaa, että on olemassa maailmoja, jonne voi eksyä kesken arkipäivän, elää hetken runon tunnetta ja palata takaisin arkeensa. Runot ovat hengähdystauko elämästä, mutta itse runoissa on elämänmakua. Minun runoni tarjoillaan teille lämmöllä ja rakkaudella. Toivon, että otatte ne uteliaina ja avoimin mielin vastaan. Siksi toivon myös, että kunnioitatte tekijänoikeuksiani, ettekä ota runojani omiin nimiinne tai julkaise niitä ilman lupaani.

Runo-menu:

Runoni eivät ole rajattuja yhden teeman alle, joten älkää hämmentykö teemanvaihdoksista.

Runot eivät ole tietyn tyylin mukaisia, vaan voivat vaihdella vaikkapa runomitan ja -mitattomuuden välillä.

Runoni ovat lapsen, nuoren ja nuoren aikuisen minun kirjoittamia.

Huom! Jos olet allerginen amatöörirunoudelle, suosittelen silti maistamaan rohkeasti. Aloittelijakin voi saada käsiinsä oikeat mausteet.

Kiitos ja hyvää runohalua,

Julia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti